Olari jatetxeak jaki goxoak, betiko euskal sukalde tradizionala onarri hartuta, prestaturiko platerak eskeintzen ditu, denboraldiko produktuak erabiliaz.

Gure karta nahiz eta ez izan oso zabala, gure sukaldariak tentu handiz aukeraturiko platerak eskeintzen dira, beti ere bertako produktu naturalak erabiliaz.

Olari jatetxean, ardo aukera zabala dugu, 60 erreferentzi baino gehiago ditugu, gure Nafarroako ardoak, Errioxakoak, Kataluniakoak etab., beltzak, txuriak eta txanpainak ere dazta ditzakezu Olari jatetxean.

Sarrerak

Ezkur Urdaiazpikoa (tomate eta olioarekin) 18,00 €
Iberiko taula (urdaiazpikoa, solomoa, txorizoa eta saltxitxoia) 13,00 €
Zainzuriak (mahonesa edo binagretarekin) 9,00 €
Entsalada mixta 7,00 €
Patata tomate eta bonito entsalada 8,00 €
Ahate eta pikillo entsalada (mahats idor eta intxaurrekin) 8,00 €
Entsalada epela (kalbazin piperra eta langostinoekin) 10,00 €
Foie micuit (ogi xigor eta etxeko piku mermeladarekin) 13,50 €
Foie plantxan (ogi xigor eta sagar konpotarekin) 16,00 €
Fritoak 10,00 €
Ganba eta Baratxurien Errebueltoa 8,00 €
Pikillo Piperrak (salteatuak) 8,00 €
Barazki menestra naturala 10,00 €
Onddo salteatuak 16,00 €

 

Arrainak

Legatza Plantxan 14,50€
Legatza Koxkera erara 14,50€
Legatza Errebozatua 14,50€
Legatz Kokotea 16,00€
Kokotxak 20,00€
Lenguaia Meuniere erara 18,00€
Sapoa Plantxan 17,00€
Txibiak Tintan 14,50€
Txibiak Plantxan 14,50€
Bakailaoa Ajoarrierro erara 10,50€
Langostinoak Plantxan 11,50€
Amuarrainak Urdaiazpikoarekin 10,50€
Atuna Tomatearekin (denboraldian) 14,50€
Atuna Tipularekin (denboraldian) 14,50€

 

Haragiak

Idi Txuleta ( kg) 30,00€
Txahal Txuleta (Kg) 30,00€
Solomiloa 18,00€
Solomiloa Foie-arekin 23,00€
Txahal Xerra 9,00€
Eskalopea 9,00€
Tripakiak 10,00€
Arkume Txuletak 12,50€
Ahate Konfitatua 10,00€
Arkumea ( enkarguz, arkume erdia gutxienez) 44,00€
Usoa Saltsan (denboraldian)  

Postreak

Etxeko Tartak 4,50€
Kanutiloak Kremaz 4,50€
Arroz Esnea 4,50€
Mamia 4,50€
Flana 4,50€
Esne Opila 4,50€
Limoi Sorbete 4,50€
Izozkiak 4,50€
Euskal Gazta 4,50€