Olari jatetxeak euskal sukalde tradizionaleko errezetak erabiltzen ditu, produktu fresko, natural eta bertakoak. Horiek guztiak, zerbitzu profesional, goxo eta mimoz eginak, inguru lasai, atsegin eta naturaz inguraturik.

Gure filosofía: Kalitate hoberena zerbitzatzen.

Eskeintza: Eguneko menua, asteburuko menua, karta, plater konbinatuak, umeentzako menuak, talde, jaunartze, bataio, bilera familiar eta enpresentzat egokitutako menu bereziak ditugu.
Kartaren bataz besteko prezioa 30 €.

Karta

1989. garren urtean ireki zituzten Olondriz anaiek Olari jatetxeko ateak. Gaur egun bereain ilobek ihardute lanean ilusio handiz eta beti hobekuntzak egiten aurrera begira. Dekorazio sinple baina garbia, bertara datorren bezeroa eroso eta bere egongelan senti arazteko. 

Aipatu gabe ezin geratu, inguruko mendietan jasotako onddoak, barazki menestra, arrain freskoak, bertako haragiak eta nola ez, etxean eginiko postreak, bazkari edo afaria zapore onez bukatzeko.

Enpresako Bilerak

Olari jatetxeak jangela handi bat du, enpresako bilera edota enpresako bazkariak egiteko. Egongela polibalentea da 74 pertsona egokitzeko inungo arazorik gabe eta 90 pertsona har ditzake bertan gehienez.

Edozein enpresa bilera edota ekitaldietara amoldatzen gara. eskatu iguzu aurrekontu bat inungo konpromezurik gabe eta gure esku dgoen guztia egingo dugu zure beharretara amoldatzeko.

Jangela